Vierde unit Extra X96 Triplex verkocht

De Extra X96 Triplex is een uitzonderlijk jacht dat functionaliteit, stijl en luxe in gelijke mate combineert.

extra x96

Extra Yachts, een dochteronderneming van ISA Yachts, heeft onlangs de verkoop aangekondigd van de vierde unit van het EXTRA X96 Triplex-model aan een Europese klant, met verwachte oplevering in de zomer van 2024. Het jacht valt op door zijn ruime interieur en moderne ontwerp, die een perfecte balans vindt tussen functionaliteit en stijl. Het schip meet 28,6 meter en de breedte is 7,6 meter, waardoor de 238 GT van de boot ruimschoots over de vier dekken kan worden verdeeld.

Trends

Het Extra X96 Triplex-model is ontworpen zonder toe te geven aan snelle trends of technische snelkoppelingen, in plaats daarvan weerspiegelt het een volwassen en elegante afdruk. De externe lijnen zijn ontwikkeld door Francesco Guida in samenwerking met Palumbo Superyachts, terwijl de interieurs zijn gemaakt door de internationale studio Hot Lab. De indeling van het jacht is aangepast om plaats te bieden aan zes tweepersoonshutten, waaronder een eigenaarshut van 40 m² op het hoofddek voorin, twee VIP-hutten en twee tweepersoonshutten op het benedendek en een VIP-hut op het bovendek.

Snelheid

Een van de meest opvallende kenmerken van het Extra X96 Triplex-model zijn de grote kamerhoge ramen op zowel het hoofddek als het bovendek, waardoor een naadloze binnen-buitenverbinding ontstaat die de relatie van het jacht met de natuur viert. Bovendien kan het schip een maximale snelheid van 17,5 knopen bereiken en een kruissnelheid van 12 knopen, dankzij de drie Volvo Penta IPS-motoren van elk 1000 pk.

Assortiment

Het assortiment van Extra Yachts bestaat uit twee lijnen (Fast en Triplex) en een extra catamaran genaamd Villa, die allemaal dezelfde ambitie delen om binnen- en buitenruimtes te integreren tot een samenhangend geheel. Deze schepen creëren een spannende verbinding tussen gasten en de natuur in een luxe, ruime en stijlvolle omgeving. De koper van romp #4 werd geïntroduceerd door Igor Cherentaev bij Aberton Yachts, de tweede opeenvolgende X96 die door het bedrijf is verkocht na de verkoop van romp #3 die gepland staat voor levering in de zomer van 2023.

Kortom, het Extra X96 Triplex-model is een uitzonderlijk jacht dat functionaliteit, stijl en luxe in gelijke mate combineert. Het ruime interieur, het moderne ontwerp en de indrukwekkende prestaties maken het de perfecte keuze voor wie comfortabel en stijlvol wil zeilen. Met de oplevering van het jacht gepland voor de zomer van 2024, is het duidelijk dat Extra Yachts furore blijft maken in de wereld van het ontwerp en de productie van luxe jachten.

Motorjachten
  • Extra Yachts/Palumbo Group