97-voeter Baccarat nieuw in Europese chartervloot

Baccarat beschikt over ideaal ontworpen buitenruimtes die geweldig zijn voor chartergasten om achterover te leunen en te ontspannen.

Baccarat

Denison Yachting heeft haar nieuwste jacht in de Europese chartervloot aangekondigd: de 97-voeter Baccarat van Permare. Het bijna 30 meter lange jacht is beschikbaar voor charter in het zuiden van Frankrijk en Italië en biedt een luxueuze ervaring terwijl gasten enkele van de mooiste parels van de Franse Rivièra of de Italiaanse kust verkennen.

Strakke buitenlijnen

De Baccarat is een semi-custom Amer F100-model, ontworpen met strakke buitenlijnen die prestaties naadloos combineren met comfort. Haar indrukwekkende snelheid en geweldige efficiëntie zijn te danken aan haar planerende romp, GRP-romp en superstructuur. Aangedreven door vier Volvo Penta-motoren, vaart ze comfortabel op 24 knopen en bereikt ze een maximale snelheid van 28 knopen.

Interieur

De Bacccarat biedt plaats aan maximaal tien gasten in vijf ruime hutten, elk met een eigen badkamer. Haar interieur heeft een helder en eigentijds ontwerp met een lichte en neutrale kleurenpalet en hoogwaardige afwerkingen die lichte en gezellige leefruimtes creëren. Andere opmerkelijke kenmerken zijn de state-of-the-art audiovisuele entertainment systemen aan boord en de stabilisatoren, zowel onderweg als voor anker, voor een soepele en comfortabele rit.

Buitenruimte

Het jacht beschikt over ideaal ontworpen buitenruimtes die geweldig zijn voor chartergasten om achterover te leunen en te ontspannen. Haar ruime flybridge toont ongelooflijke uitzichten en is de perfecte plek om te zonnen, dineren, genieten van een drankje uit de minibar of een plons in de jacuzzi te nemen. Extra ruimtes om te zonnen zijn beschikbaar op het achterdek en het bovendek. Het zwemplateau fungeert als een klein privéstrand van teak en is handig voor het lanceren van waterspeelgoed, een van de hoogtepunten van dit charterjacht. Haar assortiment speeltjes en activiteiten omvat een tender, wakeboard, paddleboards, bodyboards, waterski's, een opblaasbare kajak en snorkeluitrusting.

Nieuwe aanwinst

Directeur Nicolas Fry van Denison Charter Management deelde zijn enthousiasme over de nieuwe aanwinst: "Ik ben super enthousiast om Baccarat aan de chartervloot van Denison Yachting in Europa toe te voegen. Dit is het perfecte jacht voor een gezinsvakantie in het zuiden van Frankrijk of de Italiaanse Rivièra. Gelanceerd in maart 2022 door Amer Yachts, was ze vorige zomer in een paar weken volgeboekt en had ze groot succes bij chartergasten, die onder de indruk waren van haar uitgestrekte dekruimtes."

Nieuws
  • Denison Yachts