Nieuw: Bekkers Yachts lanceert AZUR 45

Bekkers Yachts lanceerde 31 maart hun allereerste jacht, de AZUR 45.

AZUR 45

Bekkers Yachts heeft afgelopen weekend hun allereerste jacht ooit gelanceerd. De 45-voeter is, naar eigen zeggen, gebouwd met superjachtkwaliteit door de nieuwkomer in de jachtbouwindustrie. Hiermee boort Bekkers een markt aan voor dag- en weekendboten.

Perfectie

Bekkers Yachts maakt furore in de jachtbouw met haar streven naar kwaliteit en uitmuntendheid. Het bedrijf produceert slechts een beperkt aantal jachten per jaar om ervoor te zorgen dat elk jacht tot in de perfectie is vervaardigd. Bekkers Yachts is erop gericht een blijvende indruk achter te laten met de lancering van hun 45-voets jacht, de AZUR 45. Wij kijken eens naar de renderings.

De AZUR 45 kenmerkt zich door een uniek design dat niet alleen in het oog springt maar ook een ruimtelijk gevoel creëert. René van der Velden is een gerenommeerde jachtontwerper die bekend staat om zijn uitzonderlijke creativiteit en aandacht voor detail. Van der Veldens expertise op het gebied van jachtontwerp komt tot uiting in elk aspect van het project, van de strakke lijnen en elegante rondingen tot het luxueuze interieur en de allernieuwste technologie. De visionair achter het project is CEO Leon Bekkers: "De jachtmarkt is net als de Champions League. The sky is the limit. Niets is onmogelijk of onhaalbaar."

AZUR 45

Aan boord van de AZUR 45 valt gelijk de ruimte op, zowel binnen als aan dek. Het jacht heeft twee hutten en een ruimte badkamer met douche, toilet en wastafel. Met een stahoogte van twee meter is de binnenruimte van het jacht ongeëvenaard in haar klasse. De AZUR 45 is niet alleen luxueus, maar ook gebouwd voor veiligheid en comfort in zowel rustig als ruw water. De aluminium romp is uitgerust met functies om met gemak hogere golven te weerstaan, zodat het jacht een soepele en rustige vaarervaring biedt.

De AZUR 45 werd op 31 maart gelanceerd in Heesbeen, waar de Bekkers jachtwerf werd omgetoved tot Azur Beach Club. Met de AZUR 45 wil Bekkers een lange geschiedenis aan Nederlandse jachtbouw voortzetten. Nederlandse jachten zijn altijd al bewonderd om hun schoonheid, functionaliteit en uitzonderlijk vakmanschap. Het Nederlandse jachterfgoed is gebouwd op de principes van innovatie, uitmuntendheid en nauwgezette aandacht voor detail, waarop Bekkers Yachts geen uitzondering is.

Motorjachten
  • Bekkers Yachts