Nieuw: Linssen Grand Sturdy 550 AC Variotop

Linssen Yachts lanceert hun nieuwe model, de Grand Sturdy 550 AC Variotop.

Linssen Grand Sturdy

Nederlandse jachtbouwer Linssen Yachts heeft een nieuw vlaggenschip gelanceerd: de Grand Sturdy 550 AC Variotop. Linssen is gespecialiseerd in luxe stalen waterverplaatsende motorjachten die vaak als zeer innovatief en van hoge kwaliteit worden beschouwd.

Vlaggenschip

De gloednieuwe Grand Sturdy 550 AC Variotop is het nieiuwe vlaggenschip van Linssen Yachts. Het stalen motorjacht is luxe en comfortabel, zoals we van Linssen gewend zijn. Het interieur kan uitgevoerd worden in de nieuwste INTERO-stijl die ook in andere Linssen-jachten wordt toegepast. Warme tinten met contrasterende donkere vloeren en lichte wanden en plafonds zorgen voor een modern maar toch tijdloos interieur dat iedereen naar smaak kan inrichten.

Cabrioletklep

Net als haar zusterschip, de Linssen 55 SL AC Variotop®, is ook de Grand Sturdy 550 AC Variotop® uitgerust met de unieke Linssen Variotop cabrioletkap. De combinatie van binnenstuurstand, buitenstuurstand en fly bridge. Hierdoor kan de stuursalon volledig worden afgesloten of juist worden geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het maakt van de Grand Sturdy 550 AC Variotop® het ideale jacht voor ieder seizoen. In geval van lage bruggen is er tevens nog de mogelijkheid de ‘parkeerbeugel’ waar de Variotop®® in wordt geopend te klappen om zo de doorvaarthoogte te reduceren tot 3,49 m.

Interieur

Het interieur van de Grand Sturdy 550 AC Variotop® is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het jacht over vier slaapplaatsen in de ruime voor- en zijhut met toilet en douche in de gang. De ruime salon heeft een U-vormige salonbank, tv, pantry en L-dinette. Optioneel is het mogelijk de pantry te verdelen over stuurboord en bakboord, om zo een nog ruimere U-salonbank te creëren.
De bijzonder ruime achterkajuit is de Master Stateroom en voorzien van een riante tv, een twee persoons zitje, veel opbergruimte en een eigen toilet met separate douche.
Deze 550 is uitgerust met de Classic vloer met daardoor een klassieke, scheepse uitstraling.

De Grand Sturdy 550 AC Variotop® is niet alleen luxe en comfortabel, maar ondanks de ruime afmetingen van 16,45 x 4,90 m door de combinatie van rompvorm, kiel, roerblad en de moderne technologie toch bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren.

Motorjachten
  • Linssen Yachts