Nu beschikbaar om te charteren: 61,87 meter lange Sea Owl van Feadship

Een unieke kans: het Feadship-jacht Sea Owl kan nu worden gecharterd.

sea owl

Het 61,38 meter lange Feadship-jacht Sea Owl is nu te charteren bij Northrop & Johnson. Het jacht was tot nu toe nog niet vaak te zien, maar is binnenkort op de Palm Beach International Boat Show te zien voordat ze naar het Caribisch gebied vertrekt. Charters beginnen vanaf $440.000 per week, plus onkosten.

Sea Owl

Sea Owl is een Feadship gebouwd in 2013 met voortreffelijke aandacht voor detail van haar eigenaren, bouwers en ontwerper. Winch Designs creëerde een unieke en luxueuze esthetiek voor zowel het interieur als het exterieur van het schip. Het interieur van het jacht is geïnspireerd op de literatuur en bevat handgemaakte details, ingewikkelde kaartreplica's op de plafonds en een centrale levensboom die volledig is gemaakt van Braziliaans mahonie. Gasten die aan boord van Sea Owl stappen, zullen versteld staan van het zorgvuldige vakmanschap en de schijnbaar eindeloze unieke voorzieningen die ze te bieden heeft.

Aan ruimte geen gebrek

Sea Owl beschikt over zeven passagiershutten, elk met een eigen thema, en biedt plaats aan maximaal 12 gasten. Haar indrukwekkende hoofdpassagiershut heeft een lay-out over de volle breedte, compleet met een speciaal kantoor met een bureau in Franse 18e-eeuwse stijl. Het eetgedeelte van het charterjacht is voorzien van een opvallende Lapis Lazuli-tafel, een prachtige Dale Chihuly-kroonluchter van Venetiaans glas en een met de hand geschilderde muurschildering. Het brugdek biedt een grote skylounge, een fitnessruimte met een aangrenzende massage- en wellnessruimte en een klaslokaal met een verborgen opklapbed.

Tenders etc.

Het jacht is uitgerust met twee op maat gemaakte Hodgdon-tenders en een kleinere RIB op het voordek, evenals neerklapbare zwemplatforms voor gemakkelijke toegang tot het water. Sea Owl is gebouwd om de strenge classificatie-eisen van Lloyds te overtreffen en heeft een dynamisch positioneringssysteem dat virtuele verankering mogelijk maakt. Bovendien is het jacht ontworpen voor optimale veiligheid, stilte, beveiliging en connectiviteit, wat zorgt voor een comfortabele en luxueuze cruise-ervaring.