Creëer een gezellige buitenruimte op jouw boot

Eén van de heerlijkste dingen aan het varen met eigen boot, is dat je als het ware je eigen eilandje kan vormen. Je kan gaan en staan waar je wilt, je kan voor anker gaan liggen of juist een mooie tocht maken.

buitenruimte

Met of zonder gezelschap, als je eenmaal aan boord bent, is het lekker als je een gezellige buitenruimte tot je beschikking hebt. Heerlijk voor een paar goede borrelhappen op tafel of juist voor een leuk spelletje is het fijn als je een goede tafel hebt. Je kan als handige oplossing overwegen om een tuintafel te bestellen bij vidaxl.nl Dan heb je voor een goede prijs direct een een handige (inklapbare) tafel. Maar als je een stapje verder wil gaan, kan je op die website ook terecht voor een heerlijke fauteuil voor aan boord. Waarom zou je aan boord niet lekker willen zitten?

Comfort aan boord

Wie veel op het water te vinden is, weet dat comfort samen gaat met orde aan boord. Je wilt je boot zo inrichten dat er indien er onverwachte terugslag van de golven of stevige wind op komt duiken, je alles netjes op de juiste plek hebt staan. Een goede tafel of een stevige fauteuil is dan ook een fijne basis om wat ruimte mee te creëren voor wat rustiger vaarwater. en als er storm op komst is, klap je alles gewoon in, of zorg je dat het stevig genoeg vast staat om het Nederlandse weer te overleven. Zo zorg je net even voor wat meer comfort aan boord.

Creëer een gezellige buitenruimte op jouw boot

1. Het vinden van de ruimte

De eerste stap om van een gezellige buitenruimte te genieten op jouw boot is het vinden van een plaats waar die ruimte bestaat. Past de tafel die of stoel die je op het oog hebt goed? Kan je daardoor nog veilig varen? Ontstaat er geen overvolle situatie? Dan ben je klaar om je keuze te maken!

2. De voorbereiding

Voordat je met je boot het water op gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze voorbereid is op de aankomst van je nieuwe meubelstuk. Een boot heeft niet zoveel ruimte als een huis, dus het is een goed idee om je boot klaar te maken voor de tafel of fauteuil die je er op mee wil nemen, zodat je niet in de haven op de steiger veel moeite hoeft te doen door je gehele inboedel uit te stallen om ervoor te kunnen zorgen dat je nieuwe tafel past.

3. Gezellige aankleding

Zorg wat leuke kussentjes, misschien wat gezellige glazen, placemats en je bent klaar om te gaan. Het is leuk om je boot aan te kleden zoals jij wilt, zodat je elk moment van op de boot zijn, er volledig van kunt genieten.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met vidaXL.

Yacht Life
  • Unsplash