Kijktip: Below Deck Down Under is nu te streamen op hayu

Na het succes van Below Deck, Below Deck Mediterranean en Below Deck Sailing Yacht, komt er een nieuwe spin-off: Below Deck Down Under. Zoals de naam al doet vermoeden vindt deze serie plaats in Australië, en deze gloednieuwe realityserie is vanaf nú te zien op hayu.

Below Deck Down Under

Nog nooit van Below Deck Down Under gehoord? Wij geven een kleine samenvatting: de serie speelt zich niet af op een onbewoond eiland of in een luxe villa, maar aan boord van de boot M/Y Thalassa. Het decor is het wereldberoemde Great Barrier Reef in Australië met op de achtergrond de tropische Whitsunday eilanden. Aan boord? Een heleboel interessante bemanningsleden, waaronder kapitein Jason Chambers en Chef stuurman Aesha Scott.

Gasten vermaken, drama en romantiek

De jeugdige, charmante Jason heeft een hands-on leiderschapsaanpak. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Zo organiseert hij bijzondere activiteiten, zoals duiken, snorkelen en het onderwaterleven van dichtbij bekijken.

Het is echter niet allemaal smooth sailing aan boord van de M/Y Thalassa. Zo duiken er problemen op wanneer de chef-kok het niet kan vinden met de chef-stuurman. Daarnaast hebben sommige bemanningsleden behoorlijk wat moeite met autoriteit en wordt er niet altijd goed naar Jason geluisterd. Tussen de charters door blaast het team stoom af in het buzzing nachtleven van Australië. En dat zorgt voor flink wat drama, verrassende flirtpartijen en wilde romances. Wil je zien!

Below Deck Down Under is vanaf nu te streamen op hayu.

Below Deck Sailing Yacht

Below Deck Down Under is niet de enige spin-off van Below Deck die op hayu staat. Zo staat het spiksplinternieuwe seizoen van Below Deck Sailing Yacht sinds kort ook op de streamingdienst.

In het derde seizoen is kapitein Glenn Shephard terug aan boord van de Parsifal III, en zeilt hij weer door de sprankelende wateren van Menorca (Spanje). Hij herenigt zich met vele anderen uit het vorige seizoen, onder wie chef stuurman Daisy Keliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Maar in het derde seizoen begeeft de bemanning zich zeker niet alleen in rustige wateren – letterlijk en figuurlijk...