Seizoen 3 van Below Deck Sailing Yacht gaat vandaag van start

Het wordt weer een spetterend seizoen!

Seizoen 3 van Below Deck Sailing Yacht gaat vandaag van start

We hebben goed nieuws voor de liefhebbers van Below Deck Sailing Yacht. Na twee seizoenen meekijken met de crew van de Parsifal III, eerst tijdens een reis langs de Griekse eilanden en daarna langs de kust van Kroatië, krijgen we weer een nieuw seizoen.

Zeilend door de sprankelende wateren van Menorca, Spanje, is kapitein Glenn Shephard terug aan boord van de Parsifal III. Hij herenigt zich met de chef stuurman van vorig seizoen Daisy Kelliher, chef techniek Colin MacRae en eerste stuurman Gary King. Chef kok Marcos Spaziani, tweede stuurman Gabriela Barragan, derde stuurman Ashley Marti en matrozen Kelsie Goglia en Tom Pearson, maken de bemanning compleet.

Dit seizoen laten Gary en Daisy de controversiële dynamiek tussen beiden achter zich en begeven zich met hun relatie in onbekende wateren. Ondertussen komt Daisy's wens om met haar team samen te werken in gevaar als wrok tussen de crew de kop opsteekt en de hiërarchie van de boot bedreigt.

In de kombuis streeft chef Marcos naar dezelfde uitmuntendheid die hij aan land gewend is, maar hij wordt tot het uiterste gedreven om dat op zee vol te houden. Met een verwrongen liefdes vijfhoek, een reeks gruwelijke verwondingen en een gevaarlijk, potentieel schipvernietigend ongeluk dat de veiligheid van iedereen aan boord bedreigt, is dit het meest epische seizoen aan boord van de Parsifal III tot nu toe.

Below Deck Sailing Yacht is vanaf vandaag te zien op Hayu.