Zien: dit is de luxe catamaran van tennisser Rafael Nadal

De Spanjaard heeft het goed voor mekaar!

Rafael Nadal

Rafael Nadal kan een aardig balletje slaan, moge dat duidelijk zijn. De Spanjaard heeft inmiddels twintig grandslamtitels op zijn naam en is de enige tennisser ooit die hetzelfde toernooi (Roland Garros) dertien keer wist te winnen. Daarnaast boekte hij overwinningen tijdens het Australian Open, Wimbledon en het US Open.

Zijn welverdiende bijnaam: De Gravelkoning - Roland Garros wordt immers op gravel gespeeld.

Met al dat balletjeslaan heeft de beste man inmiddels meer dan 124.961.595 dollar bij elkaar gespeeld. Daarbij komt nog eens al het geld dat hij met sponsordeals heeft binnengeharkt. Zijn geschatte vermogen op dit moment: ruim 114 miljoen dollar.

Sunreef 80 Power yacht Great White

Vandaar dat hij het zich prima kan veroorloven om niet alleen in mooie auto's te rijden - Rafa is de trotse bezitter van onder andere een Aston Martin DBS en een Mercedes-Benz SL55 -, maar ook om in een beste catamaran rond te cruisen. Sinds 2020 bezit Nadal namelijk een Sunreef 80 Power Yacht.

De Sunreef 80 is 24 meter lang, maar komt met twee 1.200 pk-motoren prima vooruit.

Zat ruimte en comfort

Aan boord van Nadals catamaran is plek voor twaalf passagiers en elk gastenverblijf heeft een eigen toilet. De master suite is echter het hoogtepuntje. Hier heeft Rafa de beschikking over een eigen badkamer met inloopdouche, kleedruimte, een werkplek en meer. Zat luxe en comfort dus.

Daarover gesproken: naast een salon met lounge- en eetgedeelte is er nog een buitenruimte met zat zitplaatsen, plus een bar én een jacuzzi. En heeft de tennisser genoeg van al het relaxen? Dan kan 'ie uit de aanwezige garage altijd een jetski pakken om het water te verkennen.

Op het water
  • Man Man, Sunreef
  • BrunoPress/The Photo One/Brunopress.nl