Pracht van een jacht: Project Aura

Heesen Yachts uit Oss heeft een pareltje verkocht: Project Aura, een 50 meter lang motorjacht waarin het behoorlijk goed toeven is.

Project Aura

Heesen heeft twee weken na het verkopen van Project Sapphire alweer een superjacht verkocht. Nu is het project Aura verkocht. De fraaie buitenkant van Project Aura is ontworpen door Clifford Denn en het chique interieur is vormgegeven door de enige echte Reymond Langton. Aura heeft daarnaast genoeg Nederlands DNA, aangezien Heesen verantwoordelijk is voor het hele scheepsbouwkundige gedeelte. Puik werk, dat mag gezegd worden.

Of het ding een beetje vooruit komt? Absoluut. De twee MTU 8V4000 M63 motoren zorgen voor een topsnelheid van 15 knopen, en met een constante snelheid van 13 knopen is het bereik van dit luxe superjacht zo'n 3.800 mijl.

De kersverse eigenaar hoeft die afstand zeker niet alleen af te leggen: in de vijf cabines is er plek voor tien gasten. Vier suites benedendeks en een zeer ruime master bedroom op het bovendek. Verder is het jacht uitgerust met onder andere een sky lounge, een bar en nog veel meer moois. Check vooral onderstaande foto's om je te vergapen aan Project Aura.

Misschien ook voor jou:
Amels onthult project Shadow op het water
Motorjachten
  • Heesen Yachts Sales BV