Lengers Yachts sleept award voor Beste Prestige-dealer van Europa 2021 binnen

Lengers Yachts heeft de award 'Beste Prestige-dealer van Europa 2021' binnengesleept. De dealer kreeg dat eerder deze week te horen tijdens een jaarlijks dealer-overleg.

Lengers

Expertise, excellentie en toewijding, daar zegt Lengers voor te staan. En blijkbaar werkt dat, want met die instelling hebben ze de award voor Beste Prestige Dealer van Europa 2021 binnengehengeld. Waarvoor hulde!

Prestige staat bekend om z'n luxe jachten, met doorgaans een lengte van tussen de 12 en de 21 meter. Attractief design, vaak uitgerust met de nieuwste snufjes en zeer ruim opgezet. Ja, het is goed toeven in zo'n Prestige, weten ze inmiddels ook bij Lengers Yachts. Het bedrijf is sinds 2015 Prestige dealer in Nederland en delen van Duitsland.

Met succes, mag gezegd worden. Lengers Yachts krijgt de speciale award voor beste dealer van Europa al voor de zesde keer op rij uitgereikt.

Prima Timing

De award komt overigens op een perfect moment: Lengers heeft een aantal fijne shows in de agenda staan. Zo organiseert de dealer zelf in Muiden van 1 tot en met 5 september de Lengers Yachts’ In-water boat show. Een event waar sowieso een groot aantal Prestige-jachten zullen schitteren.

Daarnaast is er tijdens het Cannes Yachting Festival en Salone Nautico, beide ook in september, ook zat te zien. Wat te denken van de Prestige X70, of niet te vergeten: de Prestige 690 flybridge. Kortom, genoeg shows in de planning die absoluut de moeite waard zijn.

Misschien ook voor jou:
Arcona lanceert eerste zeiljacht met standaard Zero Emission-voortstuwing
Nieuws
  • Lengers Yachts/Prestige