Prins Bernhard van Oranje toont nieuwste Waterdream California 52 XT

Zakenman prins Bernhard van Oranje heeft in Marina Botafoch op Ibiza de nieuwste Waterdream gepresenteerd. Hij toonde Waterdream California 52 XT zelf onder begeleiding van danseressen en opzwepende muziek. Het nieuwe model heeft onder meer een langer zwemplatform dan de 'gewone California 52.

Waterdream 52 California

De Waterdreams van prins Bernhard zijn alles behalve een droom van de prins. Ze zijn werkelijk en er worden inmiddels verschillende exemplaren van de schepen gebouwd in de werf in Waalwijk. De nieuwe Waterdream California 52 XT heeft een verlengd platform dat zowel functioneert als gangway (voor gemakkelijk opstappen vanaf de kade), als zwemplatform voor gemakkelijk uit het water komen. Daarnaast kan het het dienen als lanceerplatform voor een jetski.

Oprichter prins Bernhard over de nieuwste creatie: "Het is een superstijlvolle editie van onze California 52 range. De tweekleurige kleur groenblauw, die exclusief gebruikt wordt door de BMW M8, maakt deze Waterdream nog specialer. Deze exclusieve verlengde versie van de California bevat een multifunctioneel yacht platform. Ik ben ongelofelijk trots op het team dat deze boot zo snel gebouwd is met de allerhoogste kwaliteit. Waar superjachten steeds meer focus hebben op watersport en easy sea entrance bij beachclubs aan de achterzijde van het schip, bleven de luxery day boten tot nu toe achter. Met de 52 XT hebben wij nu ‘by far’ de meeste functionaliteit en ruimte op ons achterdek in vergelijking tot de rest van de markt. Er is genoeg plek om met 10 man op platform te staan en ook de seabobs en surfbords kwijt te kunnen. Daar heb je nog meer profijt en plezier van."

Het schip heeft Alcantara dakbekleding in de kajuit, zacht leren afwerking op het interieur en uitnodigende scheeps-Alcantara bekleding op alle buitenkussens. De Waterdream California 52 XT heeft 2 hutten met in totaal 5 slaapplekken, een ruime keuken en badkamer met twee meter stahoogte en een tender garage. De boot is 55 voet lang inclusief het tender platform.

Misschien ook voor jou:
Zo varen de royals. Van Koning Willem-Alexander tot Prins George