Wajer 77 nu ook officieel op de Middellandse Zee

Eind april onthulde de Friese werf Wajer het nieuwe topmodel Wajer 77 tijdens een event in Nederland. Daar werd meteen ook bekendgemaakt dat de bekende American Football-ster Tom Brady (man van Gisele Bündchen) een exemplaar had besteld. Varend zagen we het jacht echter nog niet, maar daar komt nu verandering in: ze ligt aan de Côte d'Azur.

Wajer 77

Het eerste exemplaar van de de nieuwe Wajer 77-lijn heet The World Is Not Enough. Een lekker bescheiden statement voor een opvallend nieuw jacht. De onthulling van het schip vond afgelopen weekend plaats in Saint Tropez en voor de gelegenheid hadden veertig andere eigenaars hun Wajer meegenomen naar de baai voor de mondaine vissershaven.

Meteen bij de onthulling werd al bekend dat Tom Brady en Gisele Bündchen een exemplaar van het nieuwe model hebben besteld. Brady vierde afgelopen februari zijn tiende Super Bowl-overwinning met een vaartocht op zijn Wajer 55 (het model dat ook koning Willem-Alexander in Griekenland heeft liggen.

De Wajer 77 is niet gewoon een extragrote versie van de Wajer 38 en 55. Het schip heeft allerlei bijzondere innovaties aan boord. Zo is er dekkoeling, zodat u uw voeten niet brandt aa het hete dek dat de hele dag ligt te bakken in de zon. Ook hoeft u niet meer te klungelen met de stootwillen: deze Wajer klapt de fenders automatisch in en uit met een druk op de knop. Het dak van de kajuit is elektrische te openen en weer te sluiten, terwijl ook de lay-out van het dek met wat schakelaars elektrisch in een andere opstelling te zetten is. Met negen slaapplaatsen aan boord is het ook meer dan een gewoon day yacht.

Nieuws
  • Wajer Yachts