Video. Rondkijken op megajacht ACE

Het in 2012 door Lürssen geleverd en in 2018 alweer gerefitte jacht ACE is te koop. Dat is mooi nieuws voor degene die snel een nieuw megajacht zoekt, maar ook goed nieuws voor degenen die gewoon eens willen loeren op zo'n jacht. De verkoper van dienst heeft namelijk een mooie video gemaakt.

Megajacht ACE

U en uw negen beste vrienden kunnen aan boord van ACE een geweldige vakantie hebben. Niet alleen is er op een van de lagere dekken een badhuis in de stijl van een Romeinse villa aangelegd, er is ook een bioscoop en een sportzaal.

De suites hebben allemaal een eigen thema. ook is er een Russisch theehuis aan boord en uiteraard een nachtclub voor de feestjes. De eigenaar heeft een eigen trap die van de eigenaarshut boven in een keer naar het zwembad leidt, zonder dat de andere gasten gestoord worden (of de eigenaar aardig hoeft te doen tegen zijn gasten). Wel zo privé.

Het 85 meter lange jacht, dat in 2012 werd gebouwd, is in 2018 alweer gerefit tot de huidige staat. De eigenaar heeft het bij Fraser in de verkoop gedaan met een vraagprijs van €117.000.000,-