Met Tommy Hilfiger ga je de boot op in stijl

Wie vaak op het water te vinden is weet hoe belangrijk goede kleding is. Enerzijds wil je een beetje stijlvol voor de dag komen, maar anderzijds is functionaliteit natuurlijk ook erg belangrijk.

Tommy Hilfiger

Tijdens het varen maak je per slot van rekening alle weersomstandigheden wel eens mee: de ene keer schijnt de zon en de andere keer staat er harde wind of regent het zelfs.

Een polo voldoet aan al deze eisen en is daarom al decennialang onlosmakelijk verbonden met varen en watersport. Bij warmte zijn de lekkere korte mouwen ideaal, en als het wat kouder wordt kun je er makkelijk een vest over aan trekken.

Nautique selecteerde vier modellen polo’s van Tommy Hilfiger voor heren. Dit designermerk staat symbool voor comfortabele, eigentijdse en uiteraard ook stijlvolle kleding.

1. Nauwsluitende lichtroze polo

Deze polo heeft een slimfit taillering, waardoor hij erg stoer maar ook chique staat. Stijl af met bijvoorbeeld een witte broek en loafers voor een zomerse look. De stof is luchtig waardoor de polo goed geschikt is voor een warme dag op het water. Kortom: een mooi en comfortabel model polo waarmee je met een goed gevoel aan boord kunt stappen! Deze polo is afkomstig uit de meest recente collectie van Tommy Hilfiger: de Lente/Zomer collectie van 2021

2. Strakke blauwe polo

Ook dit donkerblauwe model polo komt uit de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger, en is eveneens in slimfit taillering uitgevoerd. Daarbij is de stof voldoende luchtig voor een warme zomerse dag. Met een bermuda of pantalon kun je deze polo goed combineren. Deze polo is in ook in andere kleuren te verkrijgen, waaronder in het lichtblauw, mintgroen en oranje.

3. Losse oranje polo

Voor wie niet van strakzittende kleding houdt, is er dit wijdere model. Stijl de polo met een (korte) lichte broek, en je hebt een ideale vaar-outfit te pakken. Oranje is op het water een mooie fotogenieke kleur die mooi afsteekt bij een hemelsblauwe lucht. Kortom een meer dan geschikte keuze voor op een mooie zomerse dag.

4. Tommy Hilfiger: ook voor kids

Niet alleen volwassen kunnen terecht bij Tommy Hilfiger. Ook voor de jongste generatie heeft Tommy Hilfiger een eigen kledinglijn. In deze collectie is o.a. deze fraai felgroene polo te vinden. Verkrijgbaar in de maten 74 t/m 152, dus grofweg voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.