Wajer Yachts vaart dit weekend voor Max Verstappen

Komend weekend staat de Grand Prix van Monaco op het programma van de Formule 1. Het team van Red Bull Racing heeft altijd een Red Bull Energy Station in de haven van het prinsdom. De gasten arriveren er per boot. Die boot is net als Red Bull coureur Max Verstappen van Nederlandse afkomst: het zijn de jachten van Wajer.

Wajer Max Verstappen
  • Afbeelding van Max Verstappen Max Verstappen
  • Afbeelding van Red Bull Racing Red Bull Racing

Wajer meldt trots dat hun schepen dit jaar (wederom) door Red Bull Racing en Scuderia Alpha Tauri zijn gekozen als het officiële transportmiddel om op het Red Bull Energy Station in Monaco te komen. Het team van Max Verstappen en Sergio Perez brengt de gasten van Red Bull per Wajer 38 en waarschijnlijk ook wel per Wajer 55 van en naar het VIP-station.

De jachten van Wajer zijn al jaren in gebruik bij de Grand Prix van Monaco. Waarschijnlijk maakte Tom Brady in het prinsdom kennis met de Nederlandse werf. Hij vaart inmiddels in een Wajer 55S en heeft de nieuwste Wajer ook al besteld. Deze Wajer 77 werd vorige maand pas officieel gepresenteerd, maar de Friese werf heeft al tientallen exemplaren van het jacht verkocht.

Tom Brady op bezoek bij Red Bull Racing in Monaco in 2018 © Red Bull Content Pool
Nieuws
  • Red Bull Content Pool / Wajer Yachts
  • Wajer Yachts