Superjacht Grace terug bij Amels voor refit

Het 52 meter lange jacht Grace is in Vlissingen aangekomen voor een refit bij Amels. In 2009 rolde het jacht ook bij die werf het water in. Nu is het tijd voor een vier maanden durende opfrisbeurt.

Amels 180 Grace

In 2009 bouwde Amels Grace als een van de Amels 180 Limited Edition jachten. Die lijn vloeide voort uit de Amels 171, waar 6 exemplaren van werden gebouwd. De 180 serie heeft inmiddels 25 jachten opgeleverd. Ruim 11 jaar na de tewaterlating keert Grace terug in Vlissingen voor een refit.

Uiteraard is de refit een. mooi moment voor een technische upgrade van het schip. Daarnaast wordt de romp opnieuw geverfd en krijgt het interieur een vernieuwing. Michel Coens van Damen Yachting: "Het is fantastisch om Grace weer te mogen verwelkomen op de werf. Het is altijd een eer als dor ons gebouwde jachten en hun crew weer bij ons terugkomen. We zijn er trots op om een van onze 'eigen schepen' terug te zien en er weer aan te werken zodat het blijft voldoen aan de wensen van de eigenaar."

Uiteraard wijst Damen Amels erop dat het goed is voor de waarde van het schip als het goed wordt onderhouden. Een refit op de originele werf is toch een beetje te vergelijken met die auto die altijd onderhouden is bij de merkdealer. Coens: "Het hele team kent het jacht van binnen en van buiten, dat is een groot voordeel."

Nieuws
  • Amels