Damen Yachting en U-Boat Worx zijn klaar voor Formule 1 2021

Komend weekend start het nieuwe seizoen van de Formule 1 in Bahrein. Met de races in Monaco en Abu Dhabi in gedachten komen daar ook veel superjachteigenaars op af. Damen Yachting en U-Boat Worx spelen daarop in met een korte video.

Max Verstapen

Onderzeebotenbouwer U-Boat Worx uit Breda en Damen Yachting uit Vlissingen hebben een video gemaakt om iedereen een goed Formule 1-seizoen te wensen. De stap is niet zo gek, gezien het feit dat Formule 1 en superjachten vaak hand in hand gaan. De snelle onderzeeboten van U-Boat Worx staan vaak aan boord van die superjachten, dan is het natuurlijk een mooie inhaker.

We zien bovenal de onderzeeër met nummer 33. Dat is het startnummer van Red Bull Racing-coureur Max Verstappen. De Nederlander hoopt dit jaar dan eindelijk Mercedesrijder Lewis Hamilton (startnummer 44) van de troon te kunnen stoten. Achterop het schip staan de overige 19 auto's in onderzeebootvorm opgesteld. Op de achtergrond is de haven van Monaco te zien, uiteraard de grootste trekpleister voor de superjachteigenaars.