Onda Tender is de Venetiaanse taxi voor een nieuwe generatie

Tenders zijn vaak het sluitstuk voor een superjacht. Soms zijn ze mooi, maar meestal zijn ze vooral utilitarisch. Onda Tenders heeft een Venetiaanse taxi gemaakt voor gastenvervoer van en naar uw super- of megajacht.

Onda Tender

Veel tenders zijn gewoon een rhib met een flinke motor erachter. Of het is een klein kopietje van het schip waar het bij hoort. Stijlvoller zijn de Venetiaanse taxi's, maar die zijn dan weer vak wat ouderwets vergeleken bij het ultramoderne superjacht waar ze bij horen.

Daarom heeft Onda uit Griekenland een moderne versie van een Venetiaanse Taxi laten ontwerpen om als tender te dienen. George Riginos van Onda Tenders: "We have always aimed to expand the possibilities for the limousine tender market. Luxury finishes and exceptional craftsmanship are to be expected on a vessel of this caliber but that shouldn’t be at the expense of speed, flexibility and practicality. Onda Tenders strives to build limousines that can offer them all to a new generation of discerning clients."

De Onda Tender 321L moet een brug slaan tussen de enerzijds luxetenders die te fragiel zijn om steeds van- en aan boord gehesen te worden en de robuuste rhibs die weinig luxe bieden. Maar de tenders zijn ook uit te rusten om zelf als mini-superjachtje dienst te doen als verschillende passagiers van het acht ergens een dagje willen rondhangen. Het concept is natuurlijk niet helemaal nieuw, we zagen het ook al bij Wooden Boats. Enfin, nu heeft u meer keuze in tenderleveranciers.

Motorjachten
  • Onda Tenders