Eric Kuster designt Sichterman Libertas 15M

De wereldberoemd interieurdesigner Eric Kuster tekent voor het interieur van de nieuwste Libertas 15M van de Nederlandse scheepswerf Sichterman. Het schip dat een snelheid van 38 knopen kan halen wordt aangeprezen als stand-alone jacht, maar kan ook als tender voor een superjacht dienen.

Sichterman 15M Eric Kuster

Veel kenmerken over de Sichterman 15M x Eric Kuster geeft de werf nog niet vrij. In ieder geval is de prijs wel bekend. Voor €1.795.000,- legt u een van de door Eric Kuster ontworpen schepen in uw haven.

Eric Kuster licht zijn keuze voor jachtontwerpen toe: "Het zeeleven geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Varen met een Sichterman vormt voor mij de ultieme versie van 'Metropolitan Luxury'. Door te kiezen voor een mix van klassieke en moderne elementen, gecombineerd met een uniek kleurenpalet en de mooiste materialen, hebben we een nog aantrekkelijkere versie van dit mooie jacht gecreëerd."

Sichterman belooft de schepen sneller te kunnen bouwen dan de concurrentie. De Libertas 15M moet zelfs zes maanden eerder worden geleverd dan een vergelijkbaar jacht van een andere werf. Als u nu bestelt zou u volgens directeur Bart Rehe al over zeven maanden in kunnen stappen. Dat is nog net op tijd voor de najaarszon in de Méditerranée.

Nieuws
  • Sichterman Yachts