Damen Yachting SeaXplorer 77 vernieuwd

Na de succesvolle verkoop van drie exemplaren van de SeaXplorer 77 heeft Damen Yachting wat designupdates doorgevoerd. Het 76,9 meter lange superjacht heeft nieuwe mogelijkheden op het achterdek en ook in het interieur is weer veel nieuws te kiezen.

SeaXplorer

Afgelopen jaar werden de eerste twee exemplaren van de Damen Yachting SeaXplorer 77 opgeleverd, te weten de Anawa en La Datcha. Het derde jacht in de lijn is momenteel nog in productie bij de werf in Vlissingen en wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd. Om nieuwe kopers te interesseren om ook een SeaXplorer 77 aan te schaffen heeft Damen Yachting wat updates in het design doorgevoerd.

Hangars

Het achterdek heeft nog wat meer mogelijkheden voor de eigenaar gekregen. Zo kan er een hangar voor een watervliegtuig of een helikopter worden toegevoegd. Of de hangar kan gebruikt worden voor een flinke onderzeeboot waar zelfs zeven gasten in kunnen. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om hybride aandrijving te kiezen, met een groot batterijenpakket zodat er ook op bepaalde plaatsen uitstootloos gevaren kan worden.

Het schip is volgens Damen ook geschikt om in meer tropische gebieden op "ontdekking te gaan". Er is een flink zwembad op het bovenste dek, en daar is ook ruimte om een feest voor 150 gasten te houden. Dan kan er ook een DJ op het dek staan. Want nadat je de Noord- en Zuidpool hebt bezocht met je superjacht, wil je natuurlijk ook naar St Tropez en St Barth om de boel aan je vrienden te laten zien.

La Datcha

De nieuwe mogelijkheden zijn het gevolg van het nieuwste jacht La Datcha. Dat schip werd door de koper zodanig gecustomized dat de mogelijkheden nu aan de optielijst worden toegevoegd. La Datcha heeft twee helikopters en heeft ook een tankstation voor die vliegmachines aan boord.

Nieuws
  • Damen Yachting