Tom Brady vaart Wajer 55, net als koning Willem-Alexander [VIDEO]

Voor de zevende keer won een team onder aanvoering van MVP Tom Brady afgelopen zondag de Amerikaanse Super Bowl. Op zijn Nederlands vierde hij zijn winst met een boottocht. En kijk Brady heeft een Nederlands jacht, hij vaart Wajer 55 S.

Wajer 55 Tom Brady

Über-Amerikaan Tom Brady geeft zijn overwinningsfeestje voor de zevende Lombardi Cup een Nederlands tintje. Hij vier het feest niet alleen in een oranje t-shirt, maar hij gaat verder op de Hollandse toer. Brady en zijn gevolg varen op een metallic-blauwe speedboat. Nadere inspectie leert ons dat het een Wajer 55 S met de naam Viva A Vida is

Ook koning Willem-Alexander beweegt zich in Griekenland voort met zo'n Wajer. Al heeft de koning gekozen voor een 'gewone' Wajer 55. De S-versie van het jacht heeft een rondlopend gangboord en meer buitenruimte. Ideaal voor een viering van de zevende Super Bowl-overwinning van Tom Brady. het was overigens de eerste keer dat hij met de Tampa Bay Buccaneers won. De eerste zes overwinning behaalde Brady, de echtgenoot van supermodel Gisèle Bündchen, met de New England Patriots.

Als je zo vaak wint, kun je ook een beetje minder zuinig met de beker omgaan. Althans, dat vond Brady, die de Lombardi Cup van zijn Wajer naar een van de volgende schepen gooide.

© Proshots © Proshots © Proshots © Proshots © Proshots © Proshots
Nieuws
  • Proshots