Boot Düsseldorf verplaatst naar de lente

Goed en slecht nieuws uit Düsseldorf vandaag. Om te beginnen het slechte nieuws: Boot Düsseldorf gaat niet door in januari. Het goede nieuws, er is al een nieuwe datum en die is ook nog vóór de zomer van 2021.

BOOT Düsseldorf

De grootste jachtenbeurs van Europa hield de poot lang stijf, maar heeft nu ook moeten buigen voor het coronavirus. De beurs die van 23 tot en met 31 januari gehouden zou worden in de Messe van Düsseldorf, moet verplaatst worden. Zul je altijd zien dat Nautique net in de winkel ligt met een grote vooruitblik op het spektakel.

Nieuwe datum

Gelukkig is de nieuwe datum ook nog in 2021. Veel evenementen werden meteen een jaar opgeschoven, maar met het vaccin in aantocht verwacht de beurs alsnog in het voorjaar door te kunnen gaan. De nieuwe datum is van 17 tot en met 25 april.

CEO Wolfram Diener van Messe Düsseldorf zegt: "At the present moment in time, we cannot reliably gauge whether a trade fair can be implemented in January 2021. This is due to current infection rates, ongoing travel restrictions and existing legal provisions which do not permit trade fairs to be held currently. In consultation with our boot advisory board and the associations we have selected the new dates in April with caution. Statements from numerous experts have led us to believe that it is highly probable the situation will calm down in almost all European countries by spring 2021 on account of the measures currently in place. With CARAVAN SALON in September 2020 we have already demonstrated that trade fairs can also be held successfully in Corona times while offering all parties involved the greatest possible protection."

Mocht u dus de nieuwste versie van Nautique al in de bus hebben ontvangen: dit is een bewaarnummer dat u in april nog eens wilt lezen als u onderweg bent naar Düsseldorf voor Boot 2021.

Nieuws
  • Boot Düsseldorf