Uw jacht dorstig? Koop 3.000 ton maritieme brandstof

De dienst Domeinen van de Nederlandse overheid heeft nogal eens een leuk jacht of een auto in de veiling. Nu is het echter iets anders, duizenden tonnen brandstof voor schepen. Dus als uw jacht wat dorstig is, is dit een buitenkans.

Bunkeren

BVA Auctions veilt binnenkort circa 2.930 ton maritieme gasolie en circa 92 ton diesel in verschillende kavels. De veilingen vinden online plaats en bieden kan tot 28 oktober. Rekent u er wel op dat een jerrycannetje niet genoeg is om de brandstof mee te nemen. Het geheel is momenteel opgeslagen in het Kracht Warmte Station in Den Helder. Het betreft wel zoveel brandstof dat u met een aantal tankwagens moet komen om het mee te nemen naar uw megajacht.

De circa 92 ton diesel is opgeslagen in een Kracht Warmte Station in Den Helder. De circa 2930 ton maritieme gasolie met keurmerk DMA ISO 8217 ligt tevens opgeslagen in Den Helder. Voor beide kavels geldt dat levering onder schorsing van accijns mogelijk 

BVA Auctions

Mocht u interesse hebben in een handeltje in brandstoffen, dan kunt u terecht bij BVA Auctions. De gasolie staat hier en de diesel is hier te vinden. Goede jacht!

Nieuws
  • Pro Shots /&nbsp;<a href="https://www.proshots.nl/search.pp?sourceids=571">Mischa Keemink</a>