Ga jij op vakantie dit jaar?

Vakantiegangers zijn beperkt in hun opties dit jaar, vanwege de uitbraak van het virus. Dat betekent dus geen reizen naar drukke steden, laat staan naar verre landen. Het vakantieplezier moet dit jaar dichterbij gevonden worden, het ideale moment om op vakantie in ons eigen mooie land te gaan.

Vakantie

Nederland heeft genoeg plekjes die de moeite waard zijn. Dit is zeker het geval als je normaal gesproken ver weg gaat, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je niet bekend bent met de leuke plekjes die Nederland te bieden heeft! Dan bedoel ik niet de toeristenattracties zoals Amsterdam, Rotterdam of andere steden. Ik doel dan voornamelijk op prachtige gebieden zoals de Waddeneilanden of de Veluwe.

Ook heeft Nederland genoeg te bieden voor jonge gezinnen. Uitstapjes naar bijvoorbeeld de Apenheul in Apeldoorn, het Zeehondencentrum Pieterburen, het Dinopark in Dierenpark Amersfoort of andere attractieparken zoals Drievliet, de Efteling of de Linnaeushof.

Jongeren gaan meestal ook op vakantie naar het buitenland, maar zullen dit jaar wellicht hun heil in Nederland moeten zoeken. Dit kan op een aantal jongerencampings, maar ook vakantieparken om met een klein groepje heen te gaan.

Je kunt ook dichterbij huis kijken. Ook jouw omgeving heeft genoeg te bieden. Denk bijvoorbeeld aan varen op de Lek, Maas, Oude Rijn of andere rivieren in je eigen elektrische motorboot of heerlijk suppen in de binnenstad van een stad bij jou in de buurt. Denk hierbij wel aan het tijdig opladen van je acculader. Deze kun je makkelijk bestellen op bootman.nl

Naast outdoor activiteiten is er ook genoeg te beleven in bijvoorbeeld musea. Nederland heeft alleen al meer dan 800 musea! Genoeg keuze voor elke leeftijdscategorie dus!

Nederland heeft dus genoeg te bieden, hopelijk heb ik je een beetje kunnen enthousiasmeren voor een binnenlandse vakantie!