De ultieme zomeroutfit voor op het water

Nu de zomer is aangebroken, trekken veel Nederlanders weer de wateren op om te genieten van de natuur en het zomerweer. En of je nou meevaart op een luxe jacht of in je eigen sloep: je wilt er dan natuurlijk ook goed uitzien. In samenwerking met Winkelstraat.nl helpt Nautique zowel heren als dames aan de ultieme outfit voor dit zomerseizoen.

Winkelstraat.nl

Heren

Bij de heren doet een polo het altijd goed. Deze polo van Ralph Lauren (1) komt uit de nieuwste collectie. De horizontale strepen zijn speels en passen goed bij een informele activiteit als varen. Deze bermuda van Jacob Cohen (2) is met zijn neutrale lichtblauwe kleur ideaal om te combineren met andere kledingstukken. Een leuke vondst is de zilveren knoop. Ook in 2020 zijn sneakers weer van de partij en ideaal om jezelf te onderscheiden.

Met sneakers (3) van Golden Goose heb je een mooi model te pakken van dit steeds populairder wordende Italiaanse merk.

Tot slot nog een tweetal accessoires om je outfit compleet te maken. Met deze gave pet van Iceberg (4) en de zonnebril van Tom Ford (5) zorg je ervoor dat de zon uit je ogen blijft.

Een item bestellen? Of gewoon even benieuwd naar de prijs? Kijk bij de herenkleding op Winkelstraat.nl.

Dames

De blouse van Nikkie (1) is stijlvol én sportief. Dit dankzij de mooie getailleerde pasvorm waarbij ook voldoende bewegingsruimte overblijft om over het dek te wandelen. Ideaal voor een tochtje op het water dus. Daarbij past het item perfect bij  de trends van 2020 waarbij kleding ietsjes oversized mag zijn. De witte blouse is ideaal voor onder de brandende zon. De afwerking met zwarte randen bij de hals maakt het helemaal af.

Zwart en wit komen ook terug in een bijpassende pantalon van het merk Scotch en Soda (2). Ook deze broek is lekker wijd en heeft uitlopende (bootcut) broekspijpen. Een combinatie om lekker in weg te waaien. Verdwijnt de zon achter de wolken?  Als aanvulling is dan het vest van Kocca (3) een mooie zet.

Voor de schoenen kiezen we voor bijzondere sandalen van Stella McCartney (4). Een eyecatcher die vanwege de hoogwaardige kwaliteit materialen ook nog eens heerlijk lopen.

Om extra kleur toe te voegen aan je outfit, kun je kiezen voor een gekleurd montuur van je zonnebril. Deze blauwe zonnebril van Céline (5) is daarvoor zeer geschikt.

Iets leuks gespot? Alle items en prijsjes kun je vinden bij de dameskleding op Winkelstraat.nl.

Yacht Life
  • Ingezonden mededeling
  • Winkelstraat.nl