Jetten Shipyard lanceert Jetten Beach 45

Jetten Shipyard presenteert in september tijdens Yachting Festival de Cannes het eerste model van de nieuwe Beach Serie: de Jetten Beach 45.

Jetten Beach

De Beach Serie is tot stand gekomen door een team van specialisten uit de superjachtbouw en bijna alle onderdelen worden geleverd door leveranciers uit de superjacht industrie. De aluminium Jetten Beach 45 wordt standaard uitgevoerd met twee Volvo D4 motoren van 180 of 300 PK. De romp is ontworpen volgens het gepatenteerd Fast Displacement Hull Form (FDHF) design. Door het ontwerp is het mogelijk om zuinig en comfortabel te varen bij gemiddelde snelheden, maar er kan ook een snelheid van 20 zeemijlen per uur worden gehaald. De overgang van cruisen naar snel varen gaat door het FDHF ontwerp erg soepel. Het interieur, ontworpen door Cor D. Rover, is aan te passen aan de persoonlijke wensen van de eigenaar en qua indeling bestaat de keuze uit twee of drie cabines en een pantry op het benedendek of in de salon met directe toegang naar buiten.

@gallery(13)

Jetten Shipyard is opgericht in 1997, onder de naam Jetten Yachting, en heeft al meer dan 200 schepen gebouwd. Op de in 2008 nieuw gebouwde werf in Sneek werken zo’n 30 medewerkers.