Apreamare presenteert haar nieuwe daycruiser

De Apreamare Gozzo is het nieuwe jacht ontwikkeld door Cataldo Aprea, de vierde generatie van het Italiaanse familiebedrijf.  

Apreamare gozzo

De Apreamare Gozzo is ontworpen door Brunello Acampora van Victory Design, die al meer dan tien jaar zijn kunsten aan de tekentafel toont voor de werf. De typerende rompvorm is dan ook geen verrassing. Het nieuwe model is gebaseerd op de elegante Gozzi Sorentini, die de familie Aprea in de jaren ’60 lanceerde. De belijning van het gangboord buigt op het achterschip naar elkaar toe, wat zeer kenmerkend is voor de Apreamare range. Het jacht heeft een unieke en klassieke maritieme stijl met innovatieve technologische oplossingen. Naast cruisesnelheid heeft het jacht de sportieve eigenschappen die tegenwoordig verwacht worden en vaart het uitermate comfortabel bij hoge snelheden. Dit jacht staat garant voor optimaal vaarplezier bij alle snelheden, pre-planeren en planeren.

Indeling

De hoge boeg zorgt voor zeewaardigheid en een droog dek, welke is voorzien van een elegante kajuit. Ook het brede gangboord en bevorderd het lopen aan dek. Benedendeks is het jacht ingericht met een kleine suite voor de eigenaar. In zijn geheel oogt het interieur wat minimalistisch, maar doeltreffend. De kombuis, vlak naast de ingang, is inklapbaar om ruimte te besparen. Door de aanwezigheid van een tweede kabine met tweepersoonsbed, is de Apreamare Gozzo eveneens geschikt om familie en vrienden een slaapplaats te bieden. Het interieur heeft een grote badkamer en een handige, aparte inloopdouche.

Boot Düsseldorf heeft de primeur, hier is de Apreamare Gozzo voor het eerst te zien voor het grote publiek. De boot is te vinden in hal 6, stand E78.

@gallery(21)