Legends Reborn geeft jachten een nieuw leven

Legends Reborn geeft oude jachten een nieuw leven. Het project met een Swan 48 uit de jaren 70 is klaar voor de toekomst.

Legends Reborn

De jachten uit die tijd zijn er nog. Er moet misschien wat verbouwd worden, ze hebben veel extra liefde en verzorging nodig en een paar slimme designoplossingen, maar hun karakter en schoonheid zijn intact. Younique Yachts geeft oude legendes een tweede leven.

De Swan is het eerste jacht dat Younique Yachts’ volgens hun nieuw concept ‘Legends Reborn’ heeft aangepakt. Door het schip eerst terug te brengen tot de essentie en daarna opnieuw op te bouwen, hebben ze een oude jeugdliefde nieuw leven ingeblazen. En ze is mooier en sneller dan ooit. “Onze klanten weten zelf het beste hoe het vroeger was en wat hun verwachtingen voor de toekomst zijn. Daarom hebben we hen nodig in ons team, om ons te inspireren met hun dromen en ideeën”, aldus Peter Melchers van Younique Yachts. 

Duurzaamheid in de jachtenbouw 

Het Legends Reborn is een duurzaam concept.Wij vinden het niet alleen zonde om een mooi jacht te laten verpieteren, maar willen ook graag een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.” Younique Yachts probeert met Legends Reborn zo min mogelijk afval te produceren en vult het gecertificeerde hout dat het bedrijf verbruikt aan door nieuwe bomen te planten op verschillende plekken in Nederland.

@gallery(33)