Nautique zoekt stagiair(e)

Ben jij dol op watersport en van alles wat daarmee te maken heeft? Yachting magazine Nautique is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Stage

We bevinden ons met Nautique in de ‘blije gezichten’ journalistiek. We richten ons namelijk op de mooie kanten van het leven. Alles wat het leven leuk en aangenaam maakt op en rondom het water. Daar houden we zelf ook van en net zoals onze lezers proberen we zo veel mogelijk van het leven te genieten. 

Zoals je van een yachting magazine mag verwachten schrijven we veel over boten. De verhouding is ongeveer 60 % over zeilboten en 40 % over motorboten. Daarnaast zijn zonnige bestemmingen en luxe oorden items waar onze abonnees graag over lezen. Naast yachting en reizen bestaat Nautique ook uit nautische lifestyle. Denk daarbij aan gastronomie, fashion, dure horloges, gadgets, stijlvolle auto’s en design. Het magazine verschijnt zes keer per jaar, daarnaast zijn we dagelijks online actief. 

Wat verwachten we van jou?

  • We zoeken niet perse een doorgewinterde watersporter, maar affiniteit met watersport is zeker een pré. 
  • Je denkt in oplossingen en niet in problemen.
  • Je hebt een vlotte pen.
  • Je weet online de weg te vinden, social media zoals Facebook en Instagram is voor jou geen probleem.
  • Je bent enthousiast en leergierig, zelf initiatief nemen waarderen we zeer.
  • Je volgt een studie zoals journalistiek, marketing/communicatie of een andere mediagerichte opleiding.

Hoe ziet je stage eruit?

Het betreft een stage van +/- 5 maanden met een marktconforme stagevergoeding. Indien je opleiding anders vereist kunnen we de periode uiteraard in overleg aanpassen. We kijken graag met jou en je opleiding hoe we jouw stageperiode zo succesvol mogelijk kunnen invullen. Jouw leerperiode staat voorop, we begeleiden je graag en je krijgt alle ruimte om je stageopdracht af te ronden. 

Tijdens deze periode ga je fulltime aan de slag op de redactie in Amsterdam, naast station Sloterdijk. Je assisteert bij de dagelijkse werkzaamheden. Je zult nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van het magazine. Zo help je met het schrijven van artikelen, het verslaan van (watersport)nieuws, het maken van interviews en produceer je online content voor o.a. nautique.nl en verschillende social media. Onze redacteuren zijn regelmatig op reis voor artikelen, wanneer jij je als stagiair(e) bewijst gunnen wij je zeker de mogelijkheid om deel te nemen aan een mooie persreis. 

Beschikbaar

September 2018

Klinkt goed?

Stuur dan nu je CV met motivatiebrief naar stijn.tettero@nautique.nl en wie weet zien we je binnenkort op de redactie in Amsterdam!