Masterchef at Sea

MSC Cruises is een exclusieve samenwerking aangegaan met Masterchef.

Masterchef at Sea

et grote publiek kent Masterchef van het succesvolle TV programma waar amateurkoks de strijd met elkaar aangaan en hun kooktalenten aan kritische fijnproevers tonen voor de felbegeerde Masterchef titel. MSC Cruises geeft haar gasten aan boord de gelegenheid om hun passie voor koken en kookkunsten te vertonen in het theater van het schip of, bij goed weer, op het podium van het zwembaddek onder de noemer: Masterchef at Sea.

Gisteren organiseerde MSC Cruises een uniek event waar reisagenten, media en relaties aan boord van de MSC Magnifica voor één keer Masterchef at Sea konden bijwonen. Onder leiding van Robert Kranenborg gingen de drie influencers, Kelly Camfferman, Jadis Schreuder en Jody Mijts, de strijd met elkaar aan om de titel Champion of Masterchef at Sea. De jury bestond uit chef-koks van het schip. Er werden twee verschillende gerechten gemaakt en uiteindelijk werd Jody Mijts van Ongewoonlekker als winnaar gekozen. Na afloop was er de mogelijkheid om culinaire vragen te stellen aan Robert Kranenborg die tijdens zijn indrukwekkende carrière ook een periode als chef heeft gewerkt.

Erik Schuffel Managing Director MSC Cruises Nederland vertelt: “Wij zijn ontzettend blij met het Masterchef at Sea concept waar gasten aan boord hun passie voor koken kunnen tonen. Passie, dat is waar het bij ons allemaal om draait. De aanwezigheid en inbreng van Robert Kranenborg maakte het event helemaal af. Daarnaast ben ik blij met de komst van onze relaties zoals directies van business partners, het havenbedrijf Amsterdam, CLIA en vertegenwoordigers van de Amsterdamse gemeenteraad. In een periode waar er veel gebeurt is het belangrijk om te blijven praten en het gesprek met elkaar aan te gaan over de toekomst van de cruisesector in Amsterdam. Dat is precies waar wij gisteren voor gezorgd hebben”.