Feadship heeft nieuw 93m superjacht onthuld

Ze is nog in aanbouw, maar alleen het exterieur doet ons hart al sneller kloppen.

Feadship

Op de Kaag heeft Feadship een van haar grootste jachten te water gelaten. Het 93 meter superjacht zal in de komende maanden nog verschillende werkzaamheden ondergaan. Zo worden de balkons en vleugelstations afgebouwd. Gedurende de winter blijft ze uit het zicht voor publiek, zodat in de lente het eindresultaat getoond kan worden.

Met een royale breedte van 14,10 meter zet dit baanbrekende Feadship een nieuwe standaard in luxe. Hand in hand met de ervaren eigenaren heeft Michael Leach Design een elegante en tijdloze buitenkant getekend met strakke lijnen. Het prachtige interieur van Reymond Langton is verwant aan een "mooie en eigentijdse juwelendoos".

In vijf jaar tijd verzamelden de eigenaren met de hulp van Burgess een team van wereldklasse. Ze tastte de wereld af naar de beste en zeldzaamste materialen. Enkele unieke functies zijn onder meer een IMAX-theater over twee dekken, een volledig gecertificeerde helikopterplatform met Jet A-brandstof, vier VIP-suites met elk 8k-tv's en faciliteiten voor een breed scala aan sporten, waaronder golf, basketbal, volleybal en voetbal.