Nieuwe culinaire beleving aan boord

Regent Seven Seas Cruises kondigt nieuwe gastbeleving op hun schepen aan.

Cruise

De verbeteringen weerspiegelen de aanbevelingen van gasten en de meest recente cruisetrends: de opening van de ‘pool grill’ voor een ontspannen diner in de buitenlucht en de mogelijkheid voor gasten om gebruik te maken van het boordtegoed voorafgaand aan de cruise.

Diner bij zonsondergang aan het zwembad

Van oudsher serveren luxueuze cruises gastronomische maaltijden en heerlijke wijnen in de restaurants aan boord. Gasten van Regent Seven Seas Cruises hebben daarnaast voorgesteld om een informele dinerervaring te creëren die meer ontspannen is na bijvoorbeeld een dag vol excursies. De cruiserederij serveert vanaf nu elke avond een diner in de open lucht bij de ‘pool grills’ op alle vier de schepen. Ondanks de ongedwongen ambiance is er niets simpels aan het ‘pool grill menu’ van Regent Seven Seas Cruises. Het menu bestaat uit heerlijk gegrilde steaks, hamburgers, verse zeevruchten, sandwiches en salades, met uiteraard bediening aan tafel. De dresscode is casual.

"Elke gast heeft een andere definitie van luxe," zegt President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, Jason Montague. "Voor sommigen betekent luxe het kunnen genieten van de beste diners in een informele setting, terwijl ze kijken naar de zonsondergang midden op de oceaan. Het serveren van het diner bij de ‘pool grill’ is een extra stap die we maken in het leveren van een persoonlijke ervaring aan alle gasten."