Win een Ocean Race Experience!

Published on: 15 augustus 2017

Filled Under: Nieuws, Video, Volvo Ocean Race

Views: 270

Win een Ocean Race Experience 

Jij hebt de kans om zelf te ervaren hoe het is om te zeilen op een Volvo Open 60. Schrijf je nu in en maak samen met een vriend of vriendin kans op een plek aan boord. Op zondag 27 augustus of maandag 4 september kan jij meezeilen met de BouDragon voor een echte Volvo Ocean Race experience. Schrijf je nu in en win twee* plekken aan boord voor de etappes van Scheveningen naar Amsterdam of terug. Klik hier om deel te nemen. Like de Nautique Facebookpagina en vergroot je winkans!

Bezoek Nautique en BouDragon op de Hiswa

Bezoek de Volvo Open 60 BouDragon op de Hiswa te Water. Krijg een gratis rondleiding aan boord en kom alles te weten over de Oceanraces Academy in de Volvo Ocean Race. Nautique heeft de boot ingericht als haar stand en is aanwezig om je alles te vertellen over het magazine. Heb je geen last van hoogtevrees, dan kun jij Amsterdam vanuit de 27 meter hoge mast bekijken!

Behoor je niet tot de winnaars, maar wil je wel mee, boek dan hier een Volvo Ocean Race Experience.

*Nautique verloot 4 x 2 Ocean Race experiences onder de inschrijvingen. De winactie loopt t/m 20 augustus 2017. De datum van de experience is onder voorbehoud, dit kan wijzigen door de weersomstandigheden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>