Nieuwe Riva 76′ Bahamas Convertible

Published on: 15 september 2016

Filled Under: Nieuws, Scheepsprofiel, Scheepswerven

Views: 861

Tijdens het Cannes Yachting Festival presenteerde jachtwerf Riva, onderdeel van Ferretti Group, de gloednieuwe 76’ Bahamas. Het nieuwe model sleepte daar tijdens de World Yachts Trophies-ceremonie meteen een award voor “Best Extrerior Design” in de wacht in de categorie 50- tot 80-voet.

The New Riva Bahamas 76Ph: Guido Cantini / SeaSee.com

De 76’ Bahamas Convertable is uitgerust met het gepatenteerde “C-Top” systeem wat voor het eerst werd gebruikt bij de 88’ Florida. Met een druk op de knop kan het luxe jacht worden omgetoverd van een open naar een dichte constructie.
76 Bahamas_Ext_  (13)

De 76′ Bahama’s biedt in totaal plaats voor 16 personen. De ruime cockpit is voorzien van een zonnebed dat uitkijkt op het zwemplatform. De eethoek is voorzien van een L-vormige bank en een tafel waar je met acht personen aan kunt zitten. Het jacht haalt een maximale snelheid van 32 knopen.

Foto’s: Ferretti Group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>