Leestip: Sailing Through Russia

Published on: 10 september 2016

Filled Under: Nieuws

Views: 667

Sailing through Russia – John Vallentine & Maxine Maters

sailinginrussiaHet boek Sailing through Russia is een persoonlijk reisverslag van de Australische schipper John Vellentine en zijn van origine Nederlandse, maar in Rusland levende bemanningslid Maxine Maters. Samen maakten ze met een zeiljacht een spectaculaire reis dwars door Rusland, vanaf de Noordelijke IJszee tot in de Zwarte Zee.

Schipper John Vallentine is een Australische arts die vrijwel zijn hele leven op zee heeft gezeild. Tot 2012 was het niet mogelijk voor buitenlanders om op de Russische binnenwateren te varen, en Vallentine kende Rusland dan ook nog niet. Het boek geeft een impressie van de boottocht, geïllustreerd met kaartjes en prachtige foto’s, waardoor er een goed beeld ontstaat van het huidige Rusland en meer specifiek van de Wolga en de andere vaarwegen tussen de pool en het diepe zuiden. De duidelijke nautische informatie wordt overzichtelijk gerangschikt in een aantal bijlagen. Een nuttig boek voor iedereen met plannen voor een vergelijkbaar vaaravontuur!

€ 29,95 // watersportmedia.net

 Foto: huePhotography / iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>