Jetten laat nieuw Custom Jacht te water

Published on: 15 augustus 2017

Filled Under: Scheepsprofiel, Scheepswerven

Views: 302

Jetten Shipyard heeft deze maand een nieuw full Custom motorjacht opgeleverd. Het 22 meter lange jacht is ontworpen door Guido de Groot Design. Jetten koos Van Oossanen als Naval Architect, zodat bij de ontwikkeling van de elegante romp de hoogst haalbare veiligheid en optimale performance kon worden gerealiseerd.

Het jacht is uitgerust met Van Oossanens CFD (Computational Fluid Dynamics) en revolutionaire FDHF (Fast Displacement Hull Form). Het Custom motorjacht heeft twee gyrostabilisatoren en een interceptorsysteem voor optimale vaareigenschappen. Voor de voortstuwing werd gekozen voor 2 x 1100 pk Scania Diesel motoren, waardoor het waterverplaatsende aluminium motorjacht een snelheid van maar liefst 27 knopen kan bereiken.

Luxe interieur 

Jetten CB05 Interior-12Het royale interieur kenmerkt zich door gebruik van walnoten elementen in combinatie met lederen details en hoogwaardige stoffen. Een zeer  luxueuze leefruimte is dan ook het resultaat. Dit motorjacht is uitermate geschikt voor het op comfortabele wijze afleggen van lange afstanden. Het Custom Jacht beschikt over 3 hutten en 2 badkamers en zowel een riant achter- als voordek, waar het aangenaam vertoeven is.  De stijlvolle en op ruimtelijke wijze vormgegeven salon biedt plaats aan een grote loungebank, ruime dinette, een compleet uitgeruste keuken en een cockpit met alle denkbare apparatuur. Benedendeks bevinden zich een indrukwekkende en-suite eigenaarshut over de volle breedte van het jacht en twee ruime gastenhutten met een luxe badkamer.

Techspecs

Lengte: 22 m (73 voet)
Breedte: 5,85 m
Diepgang: 1.45 m

Ontwerp Exterieur: Guido de Groot Design

Jetten CB05 Interior-3Ontwerp Interieur: Guido de Groot Design
Naval Architect: Van Oossanen

Opdrachtgever: Vivante Yachts

Range: 2450 mijl (6 knopen)
Waterverplaatsing: ± 48 ton
Dieseltank inhoud: 5.500 liter
Watertank inhoud: 2.000 liter

Vuilwatertank: 800 liter
Motoren: 2 x 1100 pk Diesel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>