C-Yacht ontwikkelt Concept-lijn met klanten

Published on: 7 september 2016

Filled Under: Nieuws, Scheepsprofiel, Scheepswerven

Views: 787

De Nederlandse jachtbouwer C-yacht heeft samen met klanten en Dykstra Naval Architects een nieuwe Concept-lijn ontwikkeld. Het afgelopen jaar heeft C-Yacht uitgebreid marktonderzoek gedaan en de klantwensen geïnventariseerd. Zo’n 1200 zeilers uit diverse landen en zeilgebieden hebben feedback en input gegeven.

C-Yacht-47ac-lang-dek

De klanten en toekomstige klanten van C-Yacht zijn sterk betrokken geweest bij de totstandkoming van de ontwerpen door het organiseren van feedback- en ontwerpsessies. De uitkomsten van deze sessies zijn door de ontwerpers van Dykstra  Naval Architects verwerkt in de ontwerpen van de nieuwe schepen. De lijn bestaat uit de 41 ac en 47 ac. Beide achterkuip schepen zijn gepositioneerd als moderne toerschepen met goede zeileigenschappen. Ze zijn veilig en eenvoudig te hanteren, degelijk afgewerkt en hebben een luxe uitstraling. Binnen het concept kunnen individuele wensen en eisen worden doorgevoerd.

C-Yacht-47-concept-Interiorplan

De schepen zijn voorzien van een ruime achterkuip met dubbele stuurstand waar de zeilen bediend kunnen worden. In het interieur is keuze uit zestien interieurvarianten. Zo kan de klant kiezen uit twee of drie hutten met ruime slaapplaatsen, een eigenaarshut voorin, verschillende salonindelingen en verschillende natte cel varianten.

Foto’s: C-Yacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>